BejelentésPhotoFiltre Studio
LNE weblapja (amit a képszerkesztésről tudni kell)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

PhotoFiltre Studio  

banner.gif


Üdvözlök minden ismerőst és ismeretlent aki rálelt a lapomra. A lapomat igazság szerint csak szűk baráti körnek szántam, de ez ne riasszon el. Ha szeretsz képszerkesztéssel foglalkozni, lehet hogy hasznát veszed Te is ennek az oldalnak. 

----------------------------------------------------------------------------------------

FIGYELEM !!!    Az oldal továbbfejlesztett változatát megtalálod a
.

WWW.LNE.EOLDAL.HU   címen.  Legközelebb ezt az oldalt látogasd, mert

.

technikai okok miatt  itt már nincs bővítési lehetőség.

----------------------------------------------------------------------------------------

Az oldalamra nincs regisztrálás-jelszó meg ehhez hasonló butaságok amiket oly sok oldalon látni lehet, ide bármikor benézhetsz ha tanulni van kedved, bármit letölthetsz ha akarsz és nem kell engedély tőlem hisz az oldal azért készült, hogy megosszam másokkal is azt amit esetleg még nem tud.

Nagyon sok képszerkesztő van már a piacon, és valóban kiváló mindegyik, legyen az pl.

Adobe PhotoShop,

Photo Effect Studio,

Digital Image Suite Editor,

Ulead Photo Express

PhotoFiltre Studio,

Jasc Paint Shop Pro vagy a

GIMP

Én kipróbáltam mindegyiket, és a PhotoFiltre Studio volt az ami mellett döntöttem. Egyrészt mert magyar nyelvezetre átírható, másrészt mert kevés helyet foglal el, (nincs 10Mb a setupja), háttérigénye is kevés, még a leggyengébb gépen win98 alatt is simán elfut.

Ellentétben pl. a Digital Image Suite Editorral, ami 2 CD-s anyagot feltesz a gépre és közel 1,5 Giga vagy a PhotoShop család ami már 3 Gigánál tart és semmivel se tud többet mint a PhotoFiltre.

Ez most nem a reklám helye akar lenni, és nem is akarok senkit meggyőzni a progi használatáról, csak leírtam a véleményemet. Hisz minden képszerkesztő szinte ugyanazt tudja csak más a felszín, más a kinézet. Ha meg nincs beépítve a progiba sok szűrő, akkor a különálló pluginok hozzáadásával profi szerkesztőt lehet összehozni.

Aki jól tudja kezelni a progit és tisztában van a lehetőségekkel,aki ismeri a trükköket hozzá,annak semmi se lesz akadály, hogy egy képpel manipuláljon, átszerkesszen, összemontírozzon stb. Aki még nem próbálta ki a PhotoFiltre Studiót, annak csak ajánlani tudom már csak azért is mert a mintaképek és a hozzá tartozó leírásaim ezzel a progival készültek, és mivel nem ütközik össze más képszerkesztőkkel ez mellett lehet még használni a többi szerkesztőket is.

Ha le akarod tölteni,a "progi használata" oldalon belinkeltem a hivatalos lapját. 30 napos a próbaverzió, de manapság ez már nem akadály. (szólj-üzenj és segítek)

A Neten rengeteg szerkesztett képet találni, egyik szebb mint a másik, de a képek 80%-a a mai világban élő valós személyek, általában fotó modellek közül válogatott vagy női vagy férfi alakot használ fel a témában.

Nos... , kíváncsi lennék rá, hogy az illetőtől van-e rá engedélye, mert ugye egy női arc, női alak felhasználása jogsértő az illető tudta nélkül. Én a szerkesztések során mindig kerülöm az ilyen fotók felhasználását, pedig egy-két modellnek igen csak jó reklám az ilyen.

Ha most arra gondolsz hogy "és a logó képemmel mi a helyzet?" , hát nagy tévedés. A logóképem Poser3D Animation progival készült kitalálmány, semmi köze egy valós személyhez.

De azért jól sikerült, ugye? Akár élhetne is...
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!